Daydream's ♪
Daydreams ♪
"The symbol of freedom it the music like a symphony"


Right-click is forbidden
any question?


もしもし
Moshi Moshi

Refresh About Link Stuff Rules Follow

Disclaimer
the girl


こんにちは ! I'm Akane Katsumi. 14 y.o. Welcome to my blog!! Please leave your footprints here . Your ip is . Hate my blog?? Just click
here. Don't ever dare open my page source, I know who you are ^-^



足跡
Tomodachi

  • Your Name Not Anonym
  • Your Url Blog Not Email
  • Don't Making Crush Here




  • 思い出
    Flashback


    Credit;
    Makes my blog beautiful, this is!

    © 2016 - Skins by Akane Katsumi and Cute icon from Pixel and other from Google.
    Tutorial : Image Hover: Opacity
    Saturday, March 7, 2015 | 0 Comments
     
    Halllo aku baru saja edit2 blogku
    gimana jadinya bagus bukan .
    jangan plagiat ya .........
    Aku bagi2 tuto lagi nih 
    Read more
    Jadi seperti apa image hover yg opacity itu? Previewnya di blog ini:D Pas kamu sentuh gambar anime itu pasti jadi agak *ya seperti itu*. Ini diambil dari code skinsku:) Yuk langsung deh!
    • Dashbord>Blog?Layout>Template
    • Ctrl+F atau F3 dan cari kode img{
    • Kemudian copy kode di bawah ini
    max-width:490px;
    padding:5px;
    opacity:1;
    border:1px solid #eee;padding:2px;
    -webkit-transition:All 0.8s ease;
    -moz-transition:All 0.8s ease;
    -o-transition:All 0.8s ease;
    }
    img:hover{
    opacity:0.4;

    • Paste di bawah kode img{ itu
    • Preview. No error? Save.
    Jika mau pake, bilang oke;) Lalu kalo mau  repost, bilang+full credit oke?;) Bye, good luck!
    Label:

    Labels:

    Post a Comment

    Moshi - Moshi

    Leave comment here
    Request ? tell in cbox
    Dont bad words

    Obey the rules ? Free comment :)

    Past Future