Daydream's ♪
Daydreams ♪
"The symbol of freedom it the music like a symphony"


Right-click is forbidden
any question?


もしもし
Moshi Moshi

Refresh About Link Stuff Rules Follow

Disclaimer
the girl


こんにちは ! I'm Akane Katsumi. 14 y.o. Welcome to my blog!! Please leave your footprints here . Your ip is . Hate my blog?? Just click
here. Don't ever dare open my page source, I know who you are ^-^



足跡
Tomodachi

  • Your Name Not Anonym
  • Your Url Blog Not Email
  • Don't Making Crush Here




  • 思い出
    Flashback


    Credit;
    Makes my blog beautiful, this is!

    © 2016 - Skins by Akane Katsumi and Cute icon from Pixel and other from Google.
    Salah.........Blogskins
    Sunday, April 12, 2015 | 0 Comments
     
    Waduh...waduh....
    banyak yang salah kaprah sama skins 
    dan ngaku itu skinsnya Gini ya 
    Kalau kita cuma edit gambar , header , background , sama font 
    itu Full Edit Bukan FULL TEMPLATE
    Kalau Kita Ubah semuanya dari sidebar , ukuran , font , gambar , header , background , nambahin effect , dan lain2 
    Itu Baru FULL TEMPLATE 
    Sekrang banyak aku lihat mereka cuma edit gambar aja 
    trus creditnya 
    tulisannya
    FULL TEMPLATE BY : NAMA MEREKA
    ATAU
    SKINS BY : NAMA MEREKA
    Itu mah 
    Menghina yang buat 
    Kasihan yang buat susah 
    malah kamu giniin 
    bayangin aja deh kalau kmu buat skins
    trus ada yg nulis difull template : gak ada nama kamu malah 
    orang yang bascode
    nama kamu di hilangin 
    Gimana Rasanya 
    Sakit bukan 

    Post a Comment

    Moshi - Moshi

    Leave comment here
    Request ? tell in cbox
    Dont bad words

    Obey the rules ? Free comment :)

    Past Future