Daydream's ♪
Daydreams ♪
"The symbol of freedom it the music like a symphony"


Right-click is forbidden
any question?


もしもし
Moshi Moshi

Refresh About Link Stuff Rules Follow

Disclaimer
the girl


こんにちは ! I'm Akane Katsumi. 14 y.o. Welcome to my blog!! Please leave your footprints here . Your ip is . Hate my blog?? Just click
here. Don't ever dare open my page source, I know who you are ^-^



足跡
Tomodachi

  • Your Name Not Anonym
  • Your Url Blog Not Email
  • Don't Making Crush Here




  • 思い出
    Flashback


    Credit;
    Makes my blog beautiful, this is!

    © 2016 - Skins by Akane Katsumi and Cute icon from Pixel and other from Google.
    Exchange Link n Banner
    Thursday, October 29, 2015 | 0 Comments
     
     
     Hayyy peeps....
    Aku menyediakan tempat untuk exchange link and section nih
    Aku RESTART Links ama banner ya 
     
    Bagi kalian yang belum exchange link sama banner juga *kalomau*
    Aku lagi open nih , soalnya ntar kalo udah kelas 9 mungkin aku bakalan hiatus lama :(
    oleh karena itu buruan exchange link ama banner sebelum aku hiatus gaes...
    Kalo mau exchange links ama banner gampang kok 
    tinggal komentar aja gini 
    Example:
    Nama : Blabla bla
    Links : ooooo.com
    Url banner : akublabla.gif
    Udah itu aja nanti aku pasang tapi.........
    Pasang balik juga nanti

    Post a Comment

    Moshi - Moshi

    Leave comment here
    Request ? tell in cbox
    Dont bad words

    Obey the rules ? Free comment :)

    Past Future