Daydream's ♪
Daydreams ♪
"The symbol of freedom it the music like a symphony"




もしもし
Moshi Moshi

Refresh About Link Stuff Rules Follow

Disclaimer
the girl


こんにちは ! I'm Akane Katsumi. 14 y.o. Welcome to my blog!! Please leave your footprints here . Your ip is . Hate my blog?? Just click
here. Don't ever dare open my page source, I know who you are ^-^



足跡
Tomodachi

  • Your Name Not Anonym
  • Your Url Blog Not Email
  • Don't Making Crush Here




  • 思い出
    Flashback


    Treasure here

    1 2 3 4
    Want see a miracle ?

    クレジット
    Makes my blog beautiful, this is!

    © 2016 - Skins by Akane Katsumi and Cute icon from Pixel and other from Google.
    Attention (!)
    Jumat, 29 April 2016 | 1 Comments
      
    Konnichiwa gaesss.....
    Agak males Akane ON 
    but ini notice penting yang harus dibaca biar ga ada
    KESALAHPAHAMAN
     
     
     Saat Akane visit blognya si Sarah
    Eh.... ada yang ngaku jadi Kak Vall :v 
    Agak ngejleb nama-nama Kak Vall dipake buat nipu orang 
    Coba deh lu semua punya saudara terus nama mereka yang baik-baik dipake buat kejahatan ? 
    Jleb ? Nyesek ? Marah 
     
    Itu yang Akane rasain tau (!)
    Please deh mikir Kak Vall itu VAKUM on aja cuma di instagram
    FB ? Akane yang bawa buat hindari kesalahpahaman
     Instagram? Kak Vall lah yang pegang Akane mah cuma jadi likers :3
     
    So.... kalo ada yang pake nama kak Vall jangan ada yang percaya (!)
    Its just fake buat lu yang udah jadi Kak Vall 
    KARMA OTW 
     
    Cukup segini penjelesan Akane ga mau terulang lagi 
     
     
    Sayonaraaa  

    Blogger Alya Armandi mengatakan...

    Iww.... Bawa2 nama kak Vall? Hello.... Blog alay kayak gitu aja ngaku2 yang punya kak Vall? Aneh.

     

    Posting Komentar

    Moshi - Moshi

    Leave comment here
    Request ? tell in cbox
    Dont bad words

    Obey the rules ? Free comment :)

    Past Future