Daydream's ♪
Daydreams ♪
"The symbol of freedom it the music like a symphony"




もしもし
Moshi Moshi

Refresh About Link Stuff Rules Follow

Disclaimer
the girl


こんにちは ! I'm Akane Katsumi. 14 y.o. Welcome to my blog!! Please leave your footprints here . Your ip is . Hate my blog?? Just click
here. Don't ever dare open my page source, I know who you are ^-^



足跡
Tomodachi

  • Your Name Not Anonym
  • Your Url Blog Not Email
  • Don't Making Crush Here




  • 思い出
    Flashback


    Treasure here

    1 2 3 4
    Want see a miracle ?

    クレジット
    Makes my blog beautiful, this is!

    © 2016 - Skins by Akane Katsumi and Cute icon from Pixel and other from Google.
    Baper
    Minggu, 05 Juni 2016 | 0 Comments
     
    Ohayouu gaess 
    Baperr detected :v


    Setiap gw nonton nih anime ujung2nya nangis :V 
    Shigatsu wa kimi no uso 
    Kyoukai No Kanata 
    Sama apa lagi gitu banyak 
    bandar anime gw kalo dikelas :3 
    ngehabisin banyak kuota buat download anime 
    untung dihp gw ada gratisan malem hari midnight gituh
    sering bangun kesiangan gara2 tidur lebih jam 12 mungkin jam 3 baru tidur 
    posisi laptop menyala lampu menyala buku berserakan T0T
     
    Mungkin gw udah kaga Animers lagi
    but OTAKU kali ya suka bett ama hal-hal yang berbau japanse gitu 
    kalo gw kesel ama temen gw bilang BAKA malah diketawain 
    Habis pada kaga ngerti tuh bahasa NGAKAK gw 
     
    Oh ya btw gw bakal ngelanjutin Long Hiatus gw 
    VAKUM gw hapus 
    karna masih ada orang yang mau respect 
     
     
    Sayonaraaa
     

    Posting Komentar

    Moshi - Moshi

    Leave comment here
    Request ? tell in cbox
    Dont bad words

    Obey the rules ? Free comment :)

    Past Future