Heyya copycat dont right click again !



Daydream's ♪
Daydreams ♪


"The symbol of freedom it the music like a symphony"
Template      :  Akane Katsumi
Best view     :   Google Chrome and Mozilla Firefox
Support     :   All friends blogger

もしもし
Moshi-Moshi


こんにちは ! I'm Akane Katsumi. 15 y.o. Welcome to my blog!! Please leave your footprints here . Your ip is . Hate my blog?? Just click here. Don't ever dare open my page source, I know who you are ^-^


足跡
Tomodachi

  • Your Name Not Anonym
  • Your Url Blog Not Email
  • Don't Making Crush Here

  • 思い出
    Flashback


    Treasure Box

    Click the words and get suprise :p







    Protected by Copyscape

    Lyrics : True - Dream Solister
    Tuesday, January 31, 2017 | 2 Skylight
     
     Oyasumi gaezz
    ku suka kalo ngepost lirik lagu gitu :v
    kali ini opening dari Hibike Euphonium
    DayDreamer >>

    Labels:

    Lyrics : Haruka Tomatsu - Yume Sekai
     
    Oyasumi gaezz
    malam-malam gini ku mau ngepost lirik lagu 
    pasti udah pada tau ini ost dari siapa :V
    DayDreamer >>

    Labels:

    Freebies Cute Font #4
    Sunday, January 29, 2017 | 0 Skylight
     
    Konnichiwa gaezz
    ku mau ngepost lage neh :v
    mau kasih cute font buat kaliann 
    DayDreamer >>

    Labels:

    Changed
    Hasil gambar untuk akagami no shirayukihime gif
     
    Konnichiwa gaezz
    Wehehehe udah mau Try Out lagi sempet aja ngedit lol
    btw aku bosan sih sama stylenya :v 
    DayDreamer >>

    Freebies Cute Font #3
    Thursday, January 26, 2017 | 0 Skylight

    Konbanwa gaezz 
    sudah lama ku ga ngepost, jadi ingin ngepost freebies hehehe
    kali ini ku mau ngepost freebies cute font lumayan :v kalo ada yang minat 
    DayDreamer >>

    Labels:

    Ohayou Meet Again
    Wednesday, January 25, 2017 | 0 Skylight
     
     
    Ohayou gaezz
    Lama tidak berjumpa, rindu ama blog ini T0T 
    sekarang blogger berbeda banget yha:v
    DayDreamer >>

    Long Hiatus
    Monday, January 2, 2017 | 0 Skylight
     
    Oyasumi gaezz :v
    Ku mau kasih info/kabar :v buat kalian semua
    Ku harap dibaca dengn teliti :v
    DayDreamer >>


    Newer Post
    Older Post