Heyya copycat dont right click again !







Daydream's ♪
Daydreams ♪
"The symbol of freedom it the music like a symphony"




もしもし
Moshi Moshi


こんにちは ! I'm Akane Katsumi. 14 y.o. Welcome to my blog!! Please leave your footprints here . Your ip is . Hate my blog?? Just click here. Don't ever dare open my page source, I know who you are ^-^



足跡
Tomodachi

  • Your Name Not Anonym
  • Your Url Blog Not Email
  • Don't Making Crush Here




  • 思い出
    Flashback


    Credit;
    Makes my blog beautiful, this is!

    © 2016 - Skins by Akane Katsumi and Cute icon from Pixel and other from Google.
    Lyrics : True - Dream Solister
    Tuesday, January 31, 2017 | 3 Comments
     
     Oyasumi gaezz
    ku suka kalo ngepost lirik lagu gitu :v
    kali ini opening dari Hibike Euphonium
    DayDreamer >>

    Labels:

    Lyrics : Haruka Tomatsu - Yume Sekai
     
    Oyasumi gaezz
    malam-malam gini ku mau ngepost lirik lagu 
    pasti udah pada tau ini ost dari siapa :V
    DayDreamer >>

    Labels:

    Freebies Cute Font #4
    Sunday, January 29, 2017 | 0 Comments
     
    Konnichiwa gaezz
    ku mau ngepost lage neh :v
    mau kasih cute font buat kaliann 
    DayDreamer >>

    Labels:

    Changed
    Hasil gambar untuk akagami no shirayukihime gif
     
    Konnichiwa gaezz
    Wehehehe udah mau Try Out lagi sempet aja ngedit lol
    btw aku bosan sih sama stylenya :v 
    DayDreamer >>

    Freebies Cute Font #3
    Thursday, January 26, 2017 | 0 Comments

    Konbanwa gaezz 
    sudah lama ku ga ngepost, jadi ingin ngepost freebies hehehe
    kali ini ku mau ngepost freebies cute font lumayan :v kalo ada yang minat 
    DayDreamer >>

    Labels:

    Ohayou Meet Again
    Wednesday, January 25, 2017 | 0 Comments
     
     
    Ohayou gaezz
    Lama tidak berjumpa, rindu ama blog ini T0T 
    sekarang blogger berbeda banget yha:v
    DayDreamer >>

    Long Hiatus
    Monday, January 2, 2017 | 0 Comments
     
    Oyasumi gaezz :v
    Ku mau kasih info/kabar :v buat kalian semua
    Ku harap dibaca dengn teliti :v
    DayDreamer >>

    Past Future