Daydream's ♪
Daydreams ♪
"The symbol of freedom it the music like a symphony"


Right-click is forbidden
any question?


もしもし
Moshi Moshi

Refresh About Link Stuff Rules Follow

Disclaimer
the girl


こんにちは ! I'm Akane Katsumi. 14 y.o. Welcome to my blog!! Please leave your footprints here . Your ip is . Hate my blog?? Just click
here. Don't ever dare open my page source, I know who you are ^-^



足跡
Tomodachi

  • Your Name Not Anonym
  • Your Url Blog Not Email
  • Don't Making Crush Here




  • 思い出
    Flashback


    Credit;
    Makes my blog beautiful, this is!

    © 2016 - Skins by Akane Katsumi and Cute icon from Pixel and other from Google.
    Changed
    Sunday, January 29, 2017 | 0 Comments
    Hasil gambar untuk akagami no shirayukihime gif
     
    Konnichiwa gaezz
    Wehehehe udah mau Try Out lagi sempet aja ngedit lol
    btw aku bosan sih sama stylenya :v 
     
     
     Kalau menurut kalian gimana gaez?
    Jelek ya? ya ku lama ga ngedit pasti bosen juga sama modelnya gitu-gitu aja :v
    Ku juga mau minta krisar :v yang lazim aja kalo krisar nya~ 
    Jujur lehh :v ku benar butuh krisar kalian nih buat blog ini 
    Kalo masih kurang mungkin akan aku perbaiki lagi 

     Aku juga menghabiskan banyak 2 hari buat full edit :v bergadang tiap libur :v
    its tired gaezz 
    ku juga mau dihargai :3
    ah ku gaje ya ? lagi strez tugas numpuk belum kelar ><
    segini dulu ya
     
     
     
     
      Sayonaraaa~

    Post a Comment

    Moshi - Moshi

    Leave comment here
    Request ? tell in cbox
    Dont bad words

    Obey the rules ? Free comment :)

    Past Future