Daydream's ♪
Daydreams ♪
"The symbol of freedom it the music like a symphony"


Right-click is forbidden
any question?


もしもし
Moshi Moshi

Refresh About Link Stuff Rules Follow

Disclaimer
the girl


こんにちは ! I'm Akane Katsumi. 14 y.o. Welcome to my blog!! Please leave your footprints here . Your ip is . Hate my blog?? Just click
here. Don't ever dare open my page source, I know who you are ^-^



足跡
Tomodachi

  • Your Name Not Anonym
  • Your Url Blog Not Email
  • Don't Making Crush Here




  • 思い出
    Flashback


    Credit;
    Makes my blog beautiful, this is!

    © 2016 - Skins by Akane Katsumi and Cute icon from Pixel and other from Google.
    Mahouka Koukou no Rettousei Movie: Hoshi wo Yobu Shoujo
    Wednesday, June 28, 2017 | 0 Comments
    https://68.media.tumblr.com/31f8b9b5e67c6fe08a969005f7c84a81/tumblr_inline_osa8hxX7wx1t5qzko_500.gif

    Ohayou gaezz
    Mau ngepost foto tapi lagi mager pindahin ke laptop
    Jadi mau ngepost movie yang datang tahun ini
    Ini udah masuk lama sih soalnya juga bulan ini so read more ajalah
     

    Gambar terkait

    Information

    Type: Movie
    Episodes: 1
    Status: Finished Airing
    Aired: Jun 17, 2017
    Producers: Aniplex, Studio Mausu
    Licensors: Aniplex of America
    Studios: 8bit
    Source: Original
    Genres: Action, Sci-Fi, Supernatural, Magic, Romance, School
    Duration: Unknown
    Rating: R - 17+ (violence & profanity)
     
     
    Sinopsis :
    Musim-musim berganti dan kini memasuki musim semi kedua. Dua murid bersaudara Tatsuya dan adiknya, Miyuki telah menyelesaikan tahun pertama mereka di SMA Sihir. Keduanya pun pergi ke villa meraka di kepulauan Ogasawara. Hari-hari damai meraka segera berakhir setelah bertemu gadis bernama Kokoa yang telah meninggalkan pangkalan Angkatan Laut. Gadis itu mengatakan satu keinginannya pada Tatsuya..


    Trailer:

     
     
    Kalau mau yang sub indo tunggu aja BD nya but lamaa
    kalo yang ga sabaran coba aja cari yang sub english kalo ada :v
     Saran aja sih kalau mau nonton yang movie ini mending nonton animenya dulu deh biar ga bingung


    Source: Myanimelist







    Sayonaraaa~

    Labels:

    Post a Comment

    Moshi - Moshi

    Leave comment here
    Request ? tell in cbox
    Dont bad words

    Obey the rules ? Free comment :)

    Past Future