Daydream's ♪
Daydreams ♪
"The symbol of freedom it the music like a symphony"


Right-click is forbidden
any question?


もしもし
Moshi Moshi

Refresh About Link Stuff Rules Follow

Disclaimer
the girl


こんにちは ! I'm Akane Katsumi. 14 y.o. Welcome to my blog!! Please leave your footprints here . Your ip is . Hate my blog?? Just click
here. Don't ever dare open my page source, I know who you are ^-^



足跡
Tomodachi

  • Your Name Not Anonym
  • Your Url Blog Not Email
  • Don't Making Crush Here




  • 思い出
    Flashback


    Credit;
    Makes my blog beautiful, this is!

    © 2016 - Skins by Akane Katsumi and Cute icon from Pixel and other from Google.
    Gakkou
    Wednesday, September 20, 2017 | 0 Comments
    Konnichiwa gaezz 
    Long time no see ya? Udah berapa lama ya ga on disini karena kesibukan di SMA
    Kangen deh jadinya T0T


    Setelah memutuskan long hiatus ,
    diriku cuma pasrah menghadapi tugas yang datang dan berlalu.
    Jujur saja masih enak di SMP but i love my new friend in SMA 
    Ya banyak suka ama duka yang dihadapi sih tapi lebih banyak sukanya LOL
    Apalagi bentar lagi mau HUT SMA jadi banyak event dan menguras banyak waktu untuk buat belajar sama bikin tugas.

    Tapi ga masalah sih penting mah jalanin aja :v
    Oh ya gaess ku nanti hari sabtu bakalan nonton konser Jazz sama RAN 
    Yang rumahya semarang bakalan tau nih :v


    Btw sekian dulu ya 

      Sayonaraaa~

    Post a Comment

    Moshi - Moshi

    Leave comment here
    Request ? tell in cbox
    Dont bad words

    Obey the rules ? Free comment :)

    Past Future